U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reis door je lijf

Wil jij meer weten over de chakra's? En weer optimaal genieten van je eigen levensenergie?

Wanneer (keuzes uit): 

- 7 Dinsdagen van 14.00-16.30u in mei (21, 28), juni (4, 11, 18, 25) en juli (2)

Waar:

- Plan-B Studio 3.35 Hurksestraat 19 Eindhoven         

Investering: € 245,- voor 7 middagen (incl. drinken, iets lekkers, werkboek en tools)

VIP: € 295,- Deelname aan de workshop met uitbreiding van 2 persoonlijke sessies om zo dieper en persoonlijker op de materie in te kunnen gaan.

Aanmelden: Hier of mail me (jannie@janniepeters.nl) of bel me (06-19352082)

 

Tijdens de reis door je lijf neem ik je in 6 lessen mee door de energiecentra, ofwel chakra’s.

Ik laat je kennismaken met de 7 verschillenden chakra’s. Wat zijn de chakra’s? Waar zitten ze? Wat doen deze? Welke chakra’s geven bij jou een blokkade?

Het is een mooie dynamische reis door onze persoonlijkheid. Per les bespreken we hoe een chakra in ons lichaam doorwerkt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Op deze manier werk je aan je zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

De lessen bestaan uit een stukje Chakra psychologie en we gaan bijpassende oefeningen doen waarbij we gebruik maken van de elementen aarde, water, vuur en lucht. Je krijgt bewegingen en tools aangereikt die helpen om al je chakra’s in balans te brengen, waardoor je meer levenslust krijgt en een dieper gevoel van plezier en welzijn ervaart.

 

Reacties van anderen

“Ik ben naar de workshop gekomen om ‘mijn ademhaling goed te krijgen’. Ik heb het vertrouwen dat ik m.b.v. de workshop daadwerkelijk beter met mezelf aan de slag kan.”

“De workshop heeft me handvaten gegeven. Handvaten die ik nodig had om op mezelf te reflecteren en ermee te experimenteren. Het heeft me het (zelf)vertrouwen gegeven dat alles ‘nu goed’ is en er nog veel goeds kan komen.”

“Jannie is ervaringsdeskundige, ze gelooft in haar werk omdat het werkt. Ze is enthousiast en daarmee is ze de juiste persoon voor deze workshop.”

“De workshop is voor mij een mooi begin geweest om mezelf meer te verdiepen in de spirituele kant van yoga.”

“Jannie weet de theorie  goed te verwoorden (met duidelijke voorbeelden uit eigen praktijk). Voor mij is het belangrijk dat het niet te 'zweverig' wordt (omdat ik vanuit mezelf nogal nuchter ben), en zo heb ik het ook helemaal niet ervaren.” 

“De workshop heeft mij meer inzicht geboden in wat chakra's zijn en hoe je dit kan gebruiken in je dagelijks leven. Het heeft me een stukje verdieping en zelfkennis gebracht.”

"Ik vind Jannie een hele spontane, warme docent/ mens en de workshop voelde goed. Er was een hele goede sfeer, een fijne groep en daardoor durfde iedereen ook een stukje persoonlijke ervaringen in te brengen. Wat de workshop mij gebracht heeft, is stil staan bij mezelf, waar kan en mag ik me nog op ontwikkelen. Maar vooral waar ligt mijn passie op het gebied van werk. Ik heb gesolliciteerd op een hele leuke baan binnen het bedrijf waar ik werk en ben aangenomen.Deze workshop heeft me meer doen beseffen waar mijn kwaliteiten en interesses liggen en heeft me de stap doen nemen om te solliciteren. Daar ben ik heilig van overtuigd."

"Voor mij is deze workshop een soort 'bewijs' geworden dat er meer is tussen hier en daar. Tijdens de workshop, en ook daarna, krijg ik reactie op de stappen die ik zet. In de workshop zijn mij veel mogelijkheden gegeven om deze stappen te zetten. Ik ben dan ook erg benieuwd waar mijn reis me heen brengt. Dit is nog maar het begin van mijn nieuwe boek."