U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanbod & Tarieven 

Sessie - Afhankelijk van jouw behoefte, bepalen we samen hoe we de sessie gaan inrichten. Ik maak hierbij gebruik van mijn kennis en ervaring van de diverse methodes. We starten altijd met een grondingsoefening. De rust en ruimte die hiermee wordt gecreeerd kan al een groot deel van je behoefte beantwoorden.

 

Energiekaart - Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om bewust te worden (en te zijn) van je eigen (levens)energie. Met de energiekaart bied ik de mogelijkheid om jou je eigen energie te laten ervaren. (De kaart is een half jaar geldig.) 

 

Me-Time-Pakket - Gun jezelf 'tijd'. Tijd om stil te staan, tijd om bij te komen, tijd voor bewustwording en tijd voor ontspanning. Het pakket bestaat uit 3 sessies waarbij de focus ligt op de stroming van jouw levensenergie. Daarnaast vul je het pakket aan zoals het bij jou past. De invulling hiervan ontstaat gedurende de 3 sessies, geheel afhankelijk van jouw behoeftes. Er staan dan nog 2 afspraken 'open' en we kunnen denken aan:

-Ontspanningsmassage

-'Moedbord' maken waarbij we gebruik maken van de informatie die is vrijgekomen tijdens de sessies. Hierdoor neem je iets 'tastbaars' mee waarop je altijd kunt terugkijken op een periode van 'me-time' die je jezelf gegund hebt.

-4Natuurkwaliteiten diepgang

-Handlezing

-Kaartlegging

-Meditatie

Meer informatie

 

Kennismaking - Wil je weten welk aanbod het beste bij jou past? Wil je weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Wil je me een keer spreken of live ontmoeten? Neem contact met me op, via mail of telefonisch. Ook ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in mijn studio of kun je me vinden bij een van de activiteiten van "Soort zoekt Soort"

 

Tarieven

Sessie (1 tot max 1,5 uur)       € 60,-
     
Energiekaart (30-45 min)     1x     € 30,-
  3x € 85,-
  5x € 130,-
     
Me-time-Pakket   € 230,-