U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Energie en chakra's

Naast het fysiek lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Hier zijn we ons niet zo bewust van, maar denk maar eens aan 'een brok in de keel', 'een knoop in de maag' of aan 'vlinders in de buik'. Het gevoel wil je iets vertellen en samen gaan we op zoek naar blokkades die klachten geven. Of dit nu fysieke, psychische, emotionele, sociale of spirituele klachten zijn. We gaan het hele chakra-systeem langs om jou op weg te helpen naar bewustwording van blokkades en patronen. 

  

 

 

 

Natuurlijk in Balans met de 4 Natuurkwaliteiten

In de lente en de zomer wordt het warm en gaan we meer naar buiten, komen we meer in actie, slapen we minder en zijn we minder vaak thuis. In de herfst en in de winter wordt het koud en gaan we meer binnen zitten, pakken we meer rust momenten en genieten we van een kop thee en een goed boek bij de open haard. Dankzij beide bewegingen komen we in balans.

Balans zoeken doen we dag in dag uit. Balans vinden in je relaties, balans vinden in een gezond eetpatroon, balans vinden in werk en privé, in genieten en ploeteren. Voor iedereen is deze balans anders, want iedereen is uniek.

Samen gaan we op zoek naar jouw wortel. Naar datgene wat jou uniek maakt. 

 

 

Afspraak maken

Ben je even uit balans? Ben je bijvoorbeeld vermoeid? Of heb je ergens last van wat je niet kan verklaren? Heb je een steeds terugkomend lichamelijk kwaaltje? Zit je niet lekker in je vel? Ik help je je balans terug te vinden aan de hand van de verschillende technieken.

Kijk hier voor de mogelijkheden of neem direct contact met me op. 

 

 

Diploma's

'Energetische Therapie' van Sonnevelt Opleidingen

'Consulent Natuurlijke Gezondheid' van Sonnevelt Opleidingen

'Creatieve Coaching' van Sonnevelt Opleidingen

'Life Coach' van Life&Work