U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoi! Ik ben Jannie.

Mijn missie

Ik val meteen met de deur in huis. Dit is mijn missie, mijn passie, mijn statement. Ontstaan door mijn eigen verhaal, mijn eigen ervaring, mijn eigen levenslessen.

"Een positieve bijdrage leveren aan welzijn en welbevinden van mezelf en van anderen, dmv bewustwording van lichaam en geest waarbij ik me concentreer op stressverlaging en energieverhoging. Hiermee haal ik het beste in mezelf en de ander naar boven, zodat iedereen kan leven in zijn of haar eigen kracht en dit uitstraalt naar de wereld om zich heen.”

Samen gaan we op zoek naar je creativiteit, je blokkades en hoe deze te bestrijden (of te accepteren), je kwaliteiten, je vermogens, je drijfveren, je capaciteit om los te laten en de tools om je energie in balans te houden. Om op deze manier een waardevolle mindful invulling te geven aan je werk en je leven. Waarbij mindful staat voor het leven in het hier en nu.

 

De boodschap van de burn-out!

'Iets' riep mij dat 'iets' niet klopte. 'Het kon zo niet langer' was voor mij een zin waar ik het mee moest doen. Maar ik deed het. Dat 'iets' was namelijk het begin van een transformatie. Een ontwikkeling om te leren luisteren naar mijn lijf en naar mijn hart. Want juist daar liggen de antwoorden en ligt de passie. De passie die ik kwijt was, die ik niet meer had.

Een lange weg is het geweest, wat als ongeduldig persoon af en toe lastig te bevatten was. Maar juist het geduld en het vertrouwen, hebben er voor gezorgd dat ik de weg op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo voort zette. Lastig voor iemand die snel kruipt in de ideeen en leefstylen van anderen. Maar door ook hierin vaak te vallen en weer op te staan, ben ik steeds meer in mijn eigen kracht gaan staan. En daar sta ik dan. Vol potentie, vol ideeen en een hart vol warmte en energie.

Ik voel me zo dankbaar. Dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. 'Geniet van het proces' werd me verteld. Ik kon die mensen wel schieten. Want het deed pijn. Maar hoe meer en hoe vaker ik het mooie en het fijne van deze transformatie inzie, hoe meer ik de intentie van deze tip begrijp en voel.

En dat gun ik iedereen. Dus gebruik je burn-out wijselijk! Heb vertrouwen en je komt er!
Soms is het fijn om stukjes van dat pad met iemand samen te bewandelen. Ik loop graag een stukje met je mee. Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

 

Thuiskomen

Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om 'thuis' te komen. 'Thuis' in mijn lichaam, 'thuis' in mijn omgeving en 'thuis' bij de mensen om me heen. Sinds ik me 'thuis' voel, begrijp ik mijn vage lichamelijke klachten, begrijp ik waarom ik reageer zoals ik reageer en voel ik me (nog steeds) anders, maar dan in de positieve zin van het woord. Ik ben namelijk anders, iedereen is uniek.

‘Thuiskomen’ voelt als het  vinden, verwelkomen en delen van vrede, vreugde, veiligheid en verbinding. In jezelf, in je relaties en in het leven. Eigenlijk herontdekken wat altijd al daar was: het besef dat je helemaal goed genoeg bent, dat je niets hoeft te veranderen, je niet hoeft aan te passen, dat je gerust kunt ontspannen en tevoorschijn mag komen. 

 

Wie ben ik nog meer?

Dansen, bewegen, wandelen in de natuur, fietsen, yoga, lekker en gezond eten, reizen, op avontuur, genieten in de bergen, ontdekken, festivals bezoeken, disneyfilms kijken, boeken lezen, creatief bezig zijn, inspiratiekaartjes leggen, knutselen en frutselen.

En je kan me ook nog kennen van 'Soort zoekt Soort'! 

 

Bedankt dat je tijd hebt gemaakt voor mijn verhaal. Ik inspireer graag anderen en laat me ook graag inspireren.

Laat gerust een berichtje achter! Gezellig :) 

 

Namasté (Het goddelijke in mij, groet het goddelijk in jou.)