U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open."

Op een dag zei ik 'NEE' tegen dingen die ik niet meer wilde en niet meer kon. Dat ik daarmee een hele grote JA zei tegen iets waarvan ik me destijds niet bewust was, dat ontdekte ik later. Het gezegde 'Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open' kreeg hierdoor voor mij een persoonlijke betekenis.

Na de NEE en de deur die ik daarmee dicht deed, kwam ik in een open ruimte terecht. Een ruimte van onzekerheid, angst, pijn, maar ook in een ruimte van ontdekken, spelen, ervaren, voelen, avontuur en vrijheid. Ik mocht ervaren wat er echt toe doet voor mij. In deze ruimte kon ik verdwalen en zo ontdekte ik allerlei mooie dingen. Vanuit dit 'dwaalmoment' ben ik op zoek gegaan naar mijn JA en inmiddels heb ik me verdiept in 'persoonlijke ontwikkeling' en in 'levensenergie'. Naast dat ik zelf met mijn eigen ontwikkeling aan de slag ben gegaan, zijn er ook veel mensen op mijn pad gekomen met wie ik een stukje mee mocht lopen in hun ontwikkeling. Ik ben zo dankbaar dat deze mooie mensen hun verhalen met mij deelden en het vertouwen hadden om mij mee deel te laten nemen in hun proces. 

Ik heb mogen ontdekken wat mijn nieuwe deur is, de deur waar ik JA tegen zeg. Na gewerkt te hebben in de open ruimte (op festivals, bij mensen thuis of door diverse ruimtes te huren), open ik nu de deur naar mijn eigen ruimte. Vanaf augustus 2018 is deze deur te vinden in Plan-B op de Hurksestraat in Eindhoven. Je bent van harte welkom in mijn '2de woonkamer', in een sfeer waar industrieel en kringloop samen komen, in een ruimte waar je je meteen 'thuis' mag voelen en waar de thee klaar staat.  

Liefs Jannie

Lees meer over mij en mijn praktijk